over ons

Onze missie Wij maken zorgvernieuwing concreet. Zorgwaarde voor zorgvrager en zorgverlener. Visievormig op vraagstukken en oplossingen vertalen naar de zorgpraktijk. Verbeteringen in de zorgketen realiseren, resulterend in meetbare zorgwaarde. Wij hebben ervaring in ketensamenwerking, probleemanalyse en projectmatig oplossingen realiseren.

Arie Oosterlee Adviseur / Partner. Bedrijfskundige en medische achtergrond met expertise zorguitkomsten/ veiligheidskunde/ kwaliteitszorg. Bedreven in omgang met en samenwerking tussen tweede en derde lijns zorgprofessionals. Ik help zorginstellingen en maatschappen om zorgwaarde toe te voegen, helder te krijgen en te realiseren. Partijen breng ik bij elkaar met focus op gemeenschappelijke belangen. Ik benader opdrachten vanuit meerdere perspectieven. Ik heb een brede ervaring in de zorg en samenwerking tussen organisaties. Ik kom tot bloei in een complex belangen-veld, waarin medische professionals een sleutelrol hebben. Mijn hart ligt bij het verbinden van mensen.

Frank Prins Adviseur / Partner. Bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond met expertise proces & informatiemanagement. Rode draad in mijn loopbaan is zorgvernieuwing, procesverbetering en benutting IT-mogelijkheden. Toegevoegde waarde bieden met out-of-the-box denken, perspectief wisseling en spiegel voorhouden. Vraagstukken vertalen naar haalbare oplossingen. Projectmatig verbeteringen realiseren in de zorgketen, resulterend in zorgwaarde voor zorgvrager en zorgverlener.