over ons

Onze missie Zorg dichterbij met ‘slimme’ apps. Bijv. om senioren veilig thuis te laten wonen met ondersteuning. Zorgwaarde voor zorgvragers en zorgverleners. Wij begeleiden procesverrijking, selectie en invoering van ‘slimme’ apps en IT.

Arie Oosterlee Ervaren adviseur /partner / evaluatie expert: zorguitkomsten/ veiligheidskunde/ kwaliteitszorg. Zeer bedreven in omgang met en samenwerking tussen tweede en derde lijns zorgprofessionals.  Ik help zorginstellingen en maatschappen om zorgwaarde toe te voegen, helder te krijgen en te realiseren. Partijen breng ik bij elkaar met focus op gemeenschappelijke belangen. Ik kijk benader opdrachten vanuit meerdere perspectieven. Ik heb een brede ervaring in de zorg en samenwerking tussen organisaties. Ik kom tot bloei in een complex belangen-veld, waarin medische professionals een sleutelrol hebben. Mijn hart ligt bij het verbinden van mensen.

Frank Prins Projectleider / partner. Bedrijfskundige achtergrond en specialisatie informatiemanagement. Rode draad in mijn loopbaan is procesverbetering met inzet van IT. Waarde voor zorgvragers en zorgverleners. Daar gaat het om. Belangrijk is dat procesgang en IT oplossingen aansluiten bij verwachtingen en behoeftes. Adaptie door gebruikers bepaalt succesvol gebruik. Bij procesverrijking en invoering is mijn doel: een procesgang met waarde door slimme IT, laagdrempelig voor betrokkenen.