over ons

Onze missie  Wij (Health in Transition) helpen zorgaanbieders zorg mensgericht en duurzaam te maken. Zorg met zorgwaarde, die bijdraagt aan kwaliteit van leven en gezond leven. Wij doen dat in drie stappen. Verkenning wat er speelt. Visievorming op oplossingen. Realisatie in de zorgpraktijk, met meetbare zorgwaarde. Wij hebben ervaring in probleemanalyse, ketensamenwerking en projectmatig realiseren.

Arie Oosterlee Adviseur / Partner. Bedrijfskundige en medische achtergrond met expertise zorguitkomsten/ veiligheidskunde/ kwaliteitszorg. Bedreven in omgang met en samenwerking tussen tweede en derde lijns zorgprofessionals. Ik help zorginstellingen en maatschappen om zorgwaarde toe te voegen, helder te krijgen en te realiseren. Partijen breng ik bij elkaar met focus op gemeenschappelijke belangen. Ik benader opdrachten vanuit meerdere perspectieven. Ik heb een brede ervaring in de zorg en samenwerking tussen organisaties. Ik kom tot bloei in een complex belangen-veld, waarin medische professionals een sleutelrol hebben. Mijn hart ligt bij het verbinden van mensen.

Frank Prins Adviseur / Partner. Bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond met expertise proces & informatiemanagement. Rode draad in mijn loopbaan is zorgvernieuwing, procesverbetering en benutting IT-mogelijkheden. Toegevoegde waarde bieden met out-of-the-box denken, perspectief wisseling en spiegel voorhouden. Vraagstukken vertalen naar haalbare oplossingen. Projectmatig verbeteringen realiseren in de zorgketen, resulterend in zorgwaarde voor zorgvrager en zorgverlener.