wie zijn wij?

Arie Oosterlee Adviseur / Partner. Bedrijfskundige en medische achtergrond met expertise zorguitkomsten/ veiligheidskunde/ kwaliteitszorg. Bedreven in omgang met en samenwerking tussen tweede en derde lijns zorgprofessionals. Ik help zorginstellingen en maatschappen om zorgwaarde toe te voegen, helder te krijgen en te realiseren. Partijen breng ik bij elkaar met focus op gemeenschappelijke belangen. Ik benader opdrachten vanuit meerdere perspectieven. Ik heb een brede ervaring in de zorg en samenwerking tussen organisaties. Ik kom tot bloei in een complex belangen-veld, waarin medische professionals een sleutelrol hebben. Mijn hart ligt bij het verbinden van mensen.

Frank Prins Als adviseur en partner met een bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond, ligt mijn expertise op het gebied van proces- en informatiemanagement. Mijn focus is om mensen en organisaties te helpen bij het doorvoeren van veranderingen. Hierbij speel ik een essentiële rol in het verhelderen van doelen, het concretiseren van nieuw gedrag, het uitstippelen van benodigde stappen, het monitoren van resultaten en het geven van inzichtelijke feedback. Mijn inzet is gericht op het bijdragen aan zorgwaarde voor de zorgvrager door middel van zorgvernieuwing en procesverbetering. Ik erken het belang van IT als een krachtig hulpmiddel om effectief te communiceren, resultaten te monitoren en waardevolle feedback te geven. Door IT in te zetten, ondersteun en verbeter ik zorgprocessen, waarbij het doel is om zorgwaarde te leveren aan de zorgvrager. In mijn privé leven ben ik geruime tijd mantelzorger. Mijn expertise en inzet zijn gericht op het creëren van positieve veranderingen in de zorgsector, met focus op het welzijn en de tevredenheid van de zorgvrager. Mijn drive om zorgwaarde te bevorderen maak mij een waardevolle partner voor degenen, die betrokken zijn bij de zorgvernieuwing en verbetering van zorgprocessen.