wie zijn wij?

Arie Oosterlee Adviseur / Partner. Bedrijfskundige en medische achtergrond met expertise zorguitkomsten/ veiligheidskunde/ kwaliteitszorg. Bedreven in omgang met en samenwerking tussen tweede en derde lijns zorgprofessionals. Ik help zorginstellingen en maatschappen om zorgwaarde toe te voegen, helder te krijgen en te realiseren. Partijen breng ik bij elkaar met focus op gemeenschappelijke belangen. Ik benader opdrachten vanuit meerdere perspectieven. Ik heb een brede ervaring in de zorg en samenwerking tussen organisaties. Ik kom tot bloei in een complex belangen-veld, waarin medische professionals een sleutelrol hebben. Mijn hart ligt bij het verbinden van mensen.

Frank Prins Mijn passie is het verbeteren van de zorgsector en het creëren van positieve veranderingen voor zorgvragers. Mijn brede achtergrond in bedrijfskunde en veranderkunde, gecombineerd met expertise in proces- en informatiemanagement, stelt mij in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorgvernieuwing en verbetering van zorgprocessen. Mijn rol als adviseur en partner is van cruciaal belang in het faciliteren van veranderingen in de zorg: identificeren van doelen, concretiseren van nieuw gedrag, opstellen van stappenplannen en het monitoren van resultaten. Daarnaast is het gebruik van IT als een krachtig hulpmiddel om effectief te communiceren, resultaten te volgen en feedback te geven van waarde in de moderne zorgomgeving. Mijn betrokkenheid als mantelzorger in mijn privéleven toont mijn toewijding aan het welzijn van zorgvragers op een persoonlijk niveau. Dit geeft niet alleen inzicht in de praktische aspecten van de zorg, maar ook in de emotionele en menselijke kant ervan. Mijn drive om zorgwaarde te bevorderen en te bijdragen aan positieve veranderingen in de zorgsector maken mij een waardevolle partner voor iedereen die zich bezighoudt met zorgvernieuwing en verbetering van zorgprocessen. Met een juiste mix van kennis, ervaring en passie om een positieve impact te hebben in dit belangrijke domein.